marți, 12 februarie 2013

Ele(xe)na, prinţesa războinică

                                                        Ele(xe)na, prinţesa războinică

             Elena                                               Ele(xe)na                                             Xena








Sursa foto: www.evz.ro/Vlad Stănescu


                                                                                         Sursa foto: www.cronicadeiasi.ro

N-oi fi Tata Omidu, însă am anticipat acest semn încă din momentul în care Ele(xe)na Udrea şi-a anunţat demisia din funcţia deţinută în partid, la gândul unui reloaded, odată cu venirea primăverii, fie ea şi politică.

Ce spune războinica?

"Am decis să candidez la funcţia de preşedinte al Partidului Democrat Liberal pentru că eu cred că PDL are nevoie de o schimbare...(..) experienţa de luptă politică de peste 8 ani de zile este suficientă pentru a garanta că pot să mă bat în continuare cu Ponta, cu Antonescu, cu Voiculescu, aşa cum am făcut-o întotdeauna". (Spuneţi dumneavoastră, nu e curat Xena, prinţesa războinică? )
Ce spun ceilalţi?

Victor Ponta : " Cred că doamna Udrea întotdeauna a fost un Traian Băsescu în fustă, iar domnul Blaga nu mai există... (..) Acum, dacă o văd pe dna Udrea pe post de Moise, pe dl Blaga nu îl văd în nicio poziţie"

Vasile Blaga :   "Este foarte bine că dânsa candidează. Iată, vom avea competiţie în partid... (..)  o femeie poate conduce orice, chiar și țări puternice, cum este cazul doamnei Angela Merkel”. ”Partidul va decide dacă vrea să fie condus de o femeie

Ioan Oltean : " Este o candidatură oarecum surpriză, dar, într-un fel sau altul, foarte binevenită... (..) O femeie parcă te obligă mai mult, te motivează mai mult într-o astfel de competiţie şi sunt absolut convins că vom asista la o bătălie politică, în sensul cel mai bun al acestui cuvânt, fără precedent în PDL".

Daniel Buda - preşedinte PDL Cluj : " după Convenţia Naţională, PDL să se alinieze în spatele candidatului care va câştiga preşedinţia partidului, astfel încât PDL să devină o alternativă reală la USL. Trebuie să fie unitate după alegeri. Îmi doresc să fie cât mai mulţi candidaţi pentru şefia PDL" - să vezi atunci dansul fetelor de la Căpîlna, cu Elena-n frunte... :)

Sunt convins că vor fi şi alte declaraţii ale liderilor politici, unii dintre ei încă sunt sub efectul ştirii bombă şi încă o rumegă. Ştirea, nu bomba şi nici pe Ele(xe)na.

Va urma!

Update

Emil Boc : "Salut competiţia din interiorul PDL pentru funcţia de preşedinte. Partidul are nevoie de o conducere legitimată prin votul Congresului PDL. Va conta prestaţia candidaţilor până la Congres şi mai ales prestaţia în ziua Congresului, având în vedere că vor fi 5.000 de participanţi. Toţi candidaţii au bastonul de preşedinte în raniţă"
Cum va presta candidata până la alegeri şi ce anume are în plus în raniţă faţă de ceilalţi contracandidaţi, ramâne de văzut în perioada imediat următoare. Nu sunt excluse retragerile din cursă în ultima secundă, îmbolnăviri subite etc.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu